Wie zijn wij?

Wij zijn het team van Slim Time Berlicum en helpen u graag!

Judith Hurkmans, eigenaresse

Als moeder van een tweeling ging ik in 2010 ook de strijd met kilo’s aan. Daardoor kwam  ik in contact met het concept, EMS Arasys. Ook was het moeilijk om als Lipoedeem patiënt de centimeters op de gewenste plaatsen kwijt te raken, namelijk de benen. De Arasys bood mij dé oplossing! Specifiek gebieden kracht bijzetten door spieren sterk te maken en centimeters te laten verdwijnen! Het werkt, ook bij mij. Mede dankzij het resultaat en mijn enthousiasme, ben ik een eigen praktijk gestart, die we sinds 2010 nog steeds uitbreiden.
Helaas ken ik inmiddels zelf ook weer de klappen van de zweep en weet ik nu als geen ander hoe terugval kan voelen. Na een stressvolle periode speelt mijn lipoedeem vervelend op. We hebben ‘levenslang’ als het gaat om gezondheid, fitheid en gewicht. Het één kan niet zonder het ander! De puzzel om dit te bereiken, wordt mij steeds duidelijker!

Inmiddels heb ik de volgende opleidingen/trainingen af weten te ronden: Hormoonfactor coach, Orthomoleculaire voedingsconsulent en orthomoleculair suppletie adviseur, EMB bloedtest consulent, Orthomoleculaire Sportconsulent en Innerwave Detox consulent. Maar ik ben nooit klaar 😉 en wil blijven leren!

Jessica van der Steen, medewerker op maandag/donderdag-avond en zaterdag.

Mijn naam is Jessica van der Steen en ik ben op 27 december 1995 geboren en opgegroeid in het mooie Berlicum.
Ik ga graag een wijntje drinken met vriendinnen in Den-Bosch en ik houd wel van een gezellig feestje. Verder vind ik het leuk om lekker te sporten en bezig te zijn met (gezonde) voeding. Experimenteren in de keuken hoort daar ook bij:). Mijn grootste hobby is toch wel het reizen. Van september 2018 t/m februari 2019 heb ik 5 maanden gereisd door het prachtige Azië en ben ik verliefd geworden op de mooie natuur, de vrijheid en het lekkere eten.
Het sporten had ik tijdens mijn reis toch wel het meest gemist (op mijn vrienden en familie na natuurlijk). Toen ben ik tot de conclusie gekomen om daar iets mee te gaan doen.
Vanaf september 2019 ga ik starten met de opleidingen gewichtsconsulente, personal trainer en coaching. Als ik deze opleidingen (als het goed is binnen een jaar) heb afgerond ben ik Vitaalcoach.
Bij SlimTime krijg ik de mogelijkheid om meer ervaring op te doen en daar ben ik super blij mee! Je kan mij binnenkort op maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend vinden bij SlimTime. Ik zal als allrounder functioneren als Judith er niet is. Zowel Actief EMS sport als Passief EMS, voedingsadvies en kaneel/algenpakkingen staan op mijn menu.

Dianne Korsten, medewerker op woensdag-avond en invalkracht

Dianne is geen onbekende bij SlimTime, 6 jaar geleden was zij ook werkzaam bij ons en zij is blij om dit weer af en toe op te kunnen pakken, naast haar huidige full time functie bij het Hospice te Rosmalen. Dianne is als enthousiaste klant bij SlimTime begonnen en eigenlijk altijd gebleven. Zij is bekend met de EMS systemen en de voedingslijn van Powerslim.

Zelf heeft Dianne nog geen ‘wie ben ik’ stukje geschreven, maar ik (Judith) ben in ieder geval heel blij om in drukke onvoorziene periodes op haar terug te kunnen vallen, voornamelijk tijdens de daguren en in de vakantie.

Daniëlle Bosch, medewerker invalkracht

Dit is Daniëlle Bosch, onze kracht sinds 2016 bij Slim Time Berlicum!
Helaas heeft Daniëlle de keuze moeten maken om van haar 4 banen er 2 te laten vallen, maar begrijpen doen we dat zeker.
Toch zullen we haar heel soms nog tegen gaan komen, zodra we een invalkracht nodig hebben op de zaterdag.
Naast de invalhulp bij Slim Time Berlicum, heeft Daniëlle ook een eigen onderneming in de kern van Berlicum, een (sport-)massage studio genaamd DANI ! Zodra je door het dorp rijdt, is de kans groot dat je deze naam groot aan de gevel ziet hangen!

Haar motto met een knipoog: “Hoe vaster de spier, hoe mooier mijn uitdaging ;-)”