Wij zoeken jou!

Wij zoeken een flexibele EMS (personal) trainer, voor het geven van 1 op 1 trainingen op locatie, die niet alleen plezier heeft in de sport, maar het ook leuk vindt om op gebied van voeding en gezondheid adviezen te geven en/of door te ontwikkelen.
De voorkeur gaat uit naar een dame (gezien ons klantenbestand).

Slim Time

Slim Time heeft in 2011 haar deuren geopend voor persoonlijke begeleiding om slanker, gezonder en fitter te worden. Per uur begeleidt Slim Time 2 keer een training van 20 minuten met het EMS systeem, zowel passief als actief
(zie www.slimtimeberlicum.nl) . We werken uitsluitend op afspraak!

De werkzaamheden zijn in een ontspannen sfeer met een fijn klantcontact!
Je verleend assistentie bij aan- en uitkleden van het EMS suit (electrodenvest) en geeft trainingen op het niveau van de klant.  Het onderhoud en technisch controleren van de materialen evenals zorg voor een ordelijke en nette trainingsplek behoort tot de verantwoordelijkheden. Gastvrijheid en oprechte interesse naar de klant toe is cruciaal in je werkzaamheden als trainer.
Naast de EMS trainingen heeft Slim Time huid verbeterende pakkingen en is er een verkooplocatie van Power Slim voeding, waarvoor je zal worden opgeleid.
Daarnaast zal je worden ingewerkt door onze huidige medewerkster en is deze tijd investering vanuit jou, echter krijg je er fijne kennis voor terug!

Uren

6 – 20 (wisselend, afhankelijk van klanthoeveelheid per week)

Dienstverband

zzp, parttime

Over de werkgever

SlimTime Berlicum heeft naast de eigenaar nog 2 part-time medewerkers en is gevestigd op een bijzondere locatie in het buitengebied aan huis. Wegens een nieuwe uitdaging van 1 van de personeelsleden, is er een plekje vrij gekomen.

Vaardigheden

– Het vermogen om een persoonlijke training te geven en een wekelijkse begeleiding,
– Ervaring met sportoefeningen en de nodige kennis van het menselijk lichaam,
– Beschikbaar op enkele van de volgende dagen: maandag avond, dinsdag overdag, donderdag overdag/avond, vrijdagochtend en zaterdagochtend,
– Een flexibele instelling en mogelijkheden.
– Goede computer, communicatieve en sociale vaardigheden,
– Een open houding met een gezonde dosis humor.

Opleiding

Het hebben van vooropleiding is fijn, maar niet verplicht:
– Fitnesstrainer A of een gerelateerde opleiding
– Voedingsdeskundige, of orthomoleculair geschoold
– Eigen ervaring in de sportschool (deelname aan groepslessen) kan eveneens positief bijdragen aan de invulling van deze vacature.

Wat wij bieden

Wij bieden een hele mooi studio tot je beschikking waar je geheel zelfstandig te werk kan gaan. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en moedigen dit zelfs aan om het werk zo uitdagend te houden en de studio up to date te houden.

Salaris

€ 15,- tot € 20,- per uur

Bij voorkeur via Sportverloning.nl (Payroll) of anders freelancer/ZZP

————————————————————————

Zie jij jezelf bij ons aan de slag gaan?! Of ben je nieuwsgierig geworden?!
Stuur CV en je motivatie naar ons op en wie weet zien we jou snel!

Judith – Slim Time Berlicum
info@slimtimeberlicum.nl