Power slim

Power slim programma

Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten, alle essentiële eiwitten en minimale koolhydraten toevoeging. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Power Slim voegt extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel. Je hebt de keuze uit 120 Power Slim producten. Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.In het Power Slim kookboek zitten 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Boek nu uw gratis vrijblijvende kennismaking!